Havajané grilují, no spíš udí …

Úderem Aloha pátku a rozhodně se nemusí jednat o odpoledne, se havajci houfně vydávají s pick-upy na pláže a do přilehlých beach parků. Tam stráví s celou rodinou nadcházející víkend, až do neděle. Všichni vytáhnou grily a postupně v nich připravují různé dobroty. Převážně se ale jedná o tradiční úpravu pokrmů zvanou HULI. 1 až 2 dny naložené maso v ananasové šťávě a koření se pomalu griluje až do pozdních nočních hodin, kdy se havajci nažerou a jdou spát. Krásně si to ale umí vychutnat !

No Responses

  1. Radim Adámek napsal:

    Klasické huli – huli

  2. Radim Adámek napsal:

    Klasické huli – huli

  3. Radim Adámek napsal:

    Přípravu jsem už obšlehl takže až přijedu všechny zvu, doneste každý 2 banánové listy kuře dodám já 😉

  4. Radim Adámek napsal:

    Přípravu jsem už obšlehl takže až přijedu všechny zvu, doneste každý 2 banánové listy kuře dodám já 😉

  5. Pavla Adámkova napsal:

    A nemohlo by to být naopak?

  6. Pavla Adámkova napsal:

    A nemohlo by to být naopak?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *