Velká kniha o MAUI

Téměř po dvou letech se mně podařilo dokončit svou v pořadí třetí knihu o HAVAJI. Ta je tentokrát věnována celým svým obsahem ostrovu MAUI a tento ostrov si ji opravdu zaslouží. Má 100 stran, je v ní téměř 800 fotografií, velká spousta podrobných informací, které najdete málo kde, zážitků a příběhů z cestování. Podařilo se mě do knížky dostat poznatky ze dvou cest a porovnat tak změny, které na ostrově proběhly.

Knížka nevznikala úplně snadno a mnohokrát musela ustoupit pracovním povinnostem. O to větší radost jsem však měl, když jsem si našel prostor a mohl jsem napsat pár dalších stránek.

Nakonec jsem ji však dotáhl do zdárného konce a spolu s předchozími dvěma díly tvoří, jakousi trilogii o Havajském souostroví.

Už dnes však vím, že nezůstane jen u třech dílů. Při své páté a šesté cestě na Hawaii se mě podařilo navštívit i málo navštěvované ostrovy Lanai a Molokai.  O zážitky tam nebyla rozhodně nouze to mě věřte!

Kniha i tentokrát vyšla v limitované edici 1 kusu, abych zachoval její výjimečnost a vzácnost 😉. Úzký je i okruh mých kamarádů, kteří projevili zájem o první dva díly. Těm samozřejmě velmi rád půjčím i třetí pokračování, které se víc než vhodným čtením pro tyhle dny. O půjčení mě pište do telegramu nebo emailu. MAHALO

4 Responses

  1. Pavla Adámkova napsal:

    Ahoj, kniha je moc krásná se spoustou nádherných fotografií. Blíží se podle mého názoru profesionálnímu cestopisu, který vám hodně přiblíží destinací, do které se třeba nepodíváte. Aspoň já ne. Doporučuji v těchto neutěšených dnech, kdy je dost času, půjčit, pročíst, oblažit oko. Kniha je podle mého názoru vždy praktičtější sdělovací prostředek, než foto v telefonu. Můžete se k ní vrátit kdykoliv a pokochat se. Nikdy neschválim zbytečně ale zde patří 👍👍👍.

    • Radim Adámek napsal:

      Jsem rád, že se líbí. Za sebe můžu říct, že jsem se snažil, aby třetí díl byl zase o něco lepší než předchozí dva díly. A to se myslím povedlo. Děkuji RADIM

  2. Monika Glos napsal:

    Dobry den,
    Knihu o Mauvi kam se chystám pristi rok 2022 bych od Vás velmi rada zakoupila.
    Je na prodej nebo ji jen pujcujete?
    Předem dekuji za odpoved
    Monika Glos

    • Radim Adámek napsal:

      Bohužel není, tuto knihu jsem napsal a vytiskl jenom pro sebe a půjčuju ji jen velmi úzkému okruhu svých kamarádů. Jedná se o osobní cestopis na velmi drahém fotopapíru a nestandardním formátu pro unikátní zážitek. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz ohledně Havaje, napište mě. Navštívil jsem všechny havajské ostrovy už několikrát a rád se s vámi podělím o jakékoliv informace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *