Setkání v Makapu farmers market.

Zde jsou stránky paní Sity s kterou jsme se osobně potkali na Makapu farmers market. Koupili jsme si od ní kokosové sušené mléko, abychom si ho mohli dovézt domů. Je to ALOHA produkt,ktery je mimochodem velmi chutný. I když pochybuju že si někdo něco objedná je to minimálně zajímavá zkušenost. Navíc také tip, až budete na Big Islandu a nebudete v neděli vědět co dělat. Makapu market určitě navštivte.

Níže přikládám i jednoduchý překlad stránky do češtiny.

Dobrý den, jmenuji se Sita. Můj manžel a já vyrábíme, propagujeme a prodáváme Ayurveda koření, byliny, přírodní směsi, tělové vody a superpotraviny, které podporují dobré zdraví.

Naše společnost , od Havaje s láskou, byla založena, když jsem začala chodit na různé farmářské trhy na Havaji se svými čerstvě vyrobenými směsmi ayurvedy vyvíjenými z receptů a technik, které jsem se naučila v Indii a na Havaji. Těchto trhů se účastní místní obyvatelé a návštěvníci z celého světa. Brzy lidé začali volat nebo psát mě o mé pasty, směsi a čerstvé koření. Nyní máme zákazníky po celých USA, kteří od nás nakupují online. Máme také rostoucí seznam velkoobchodních zákazníků, včetně obchodů Naturals (tři obchody Big Island), fyzikálních terapeutů, jogínských skupin a obchodů s přírodními potravinami na pevnině i havajských ostrovech

Zejména jsme obdrželi mnoho pozitivních reakcí, které chválí účinnost Sita’s Turmeric Pasta . Lidé nám říkají, že to velmi pomohlo jejich ztuhlým kloubům, bolestem kloubů a dalším zánětům. To potvrdilo naše vlastní zkušenosti s touto směsí. (účinky se dostaví během 3 nebo 4 dnů.)

Jedna paní nám řekla, že si vyléčila přetrvávající krevní potíže, které nebyla schopna léčit jinými léky, farmaceutickými ani přírodními.

Pán, který původně užíval směs pro bolesti kloubů , nám řekl, že také pomohl zmírnit chronickou depresi .

Jiný muž nám řekl, že jeho matka zrušila plánovanou operaci kolen, poté, co užívala naši směs turmerické pasty jen 2 týdny.

Ačkoli FDA obecně nebude uznávat výhody většiny přírodních léků, mnoho lidí se obrací na Ayurvedu, i jiné bezpečné tradiční léky a přírodní režimy stravy a diety, které pomáhají léčit nebo předcházet různým onemocněním od akné po Alzheimerova chorobu.

Náš závazek k ayurvedě a kvalitním bylinám a potravinovým produktům je založen na našich duchovních přesvědčeních, praktických zkušenostech a letech života v džunglích nebo v jejich blízkosti v Indii a na Havaji, kde se mnoho lidí stále spoléhá na bylinné léky a výtažky pro léčbu a prevenci mnoha onemocnění a nemocí.

Naučili jsme se mnoho přírodních prostředků a způsobů kombinace a používání různých léčivých bylin a koření, a postupně přidáváme do našeho inventáře další cenné bylinné směsi. Propagujeme několik bezpečných, silných přírodních směsí, obecných tonik, superfoods a koření, které byly používány po celá léta za účelem podpory našeho imunitního systému a regulace trávení a dalších základních tělesných funkcí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *