VENKOVNÍ SIESTA

5 Responses

  1. Tak k dokonalosti už moc nechybí

  2. Jen jestli to nejsou malované deklíky (ha)

  3. Radim Adámek napsal:

    Já to vidím kritičtěji, ale to je mou povahou, každopádně řekl bych level 5 z 10ti

  4. Radim Adámek napsal:

    Ale čistou 10 má pan Bůh, 9 nejlepší profesionálové, 8 nadaní barité, 7 ostatní baristé, 6 nejlepší amatéři, 5 dobří amatéři, ale ono to není jenom o latte art. Nejdůležitější je kvalitní surovina tzn. „ČERSTVĚ“ upražená káva. Voda, mléko, ale hrozně moc záleží na mlýnku a samozřejmě teplotní stabilitě kávovaru, tlaku, času a to všechno tvoří proměnné, které více či méně ovlivňují chuť kávy. Řekl bych že od levelu 5 už je ale samozřejmostí že je barista zná a vlastní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *