ANANASOVÉ RAW VLOČKY

TIP na dobrou a zdravou snídani.

Základem jsou vločky a ananasové pyré (rozmixovaný ananas) podle možností může být i mango. To se smíchá s vločkami a nacpe do skleniček. Každá vrstva je proložena ještě lesním ovocem a kokosovými lupínky.

Vrch je ozdoben speciálním pastou vyrobenou z vyloupaných lískových oříšku a kešu ořechů. Obojí se dá na plech a 15minut peče na 180st. Takto upečené ořechy se rozmixují v mixéru na jemnou pastu, které se dá využít na vícero způsobů. Připravené skleničky s vločkami se dají na noc do lednice, aby se uležely a chutě vzájemně propojily.

Mango-malinová varianta

varianta Mango s hroznovým vínem

mango s hroznovým vínem

1 Response

  1. Pavča napsal:

    👍👍👍

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *