OVAR V KOTLÍKU

Takový ten poctivý ovárek v kotlíku když venku sněží.

ovar v kotlíku

RECEPT NA HUSPENINU:

  • hlava
  • kotky (pro pražáky nožičky)
  • podbradek
  • játra
  • 2 cibule
  • česnek
  • mrkrev
  • bobkový list
  • pepř
  • sůl

Maso a koření dáme do kotle a pod mírným varem vaříme 2-3hodiny. Ke konci přidáme ještě jednu cibuli a mrkev ať se nerozvaří. Maso obereme a s mrkví nakrájíme na kousky. Kůži pomeleme a smícháme s masem, zeleninou a vývarem. Ochutíme pepřem a utřeným česnekem. Směs nalejeme do pekáče a ještě 2 minuty povaříme. Kdo chce může plnit do střev. Necháme vychladnout a můžeme servírovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *