Bruslení na přehradě

Bruslení na přehradě, Ale kosa byla hrozná.

9 Responses

  1. Jak tlusty asi je led?

  2. Jak kde asi, říkal hrázný, že to vidí nerad

  3. Radim Adámek napsal:

    Led je tlustý dostatečně, všude 20cm už se tam jezdilo i na motorce, pěšky žádný problém, přes Lipno od 10cm jezdí auta.

  4. Radim Adámek napsal:

    Kolem celé přehrady cca 10m od břehu je udělaná běžkařská stopa a přímo středem je vyšlapaý chodník. chodí se všude, neměl bych strach. K hrázi bych asi nešel ale s děckama jsme chodili přes celou přehradu. Pokud se neoteplí nebo neodpustí voda tak je to bez problémů.

  5. Radim Adámek napsal:

    Byli jsme tam když ještě nebyl sníh, to bylo mnohem lepší. Led rozpínavostí pukal a to byly rány jako z děla. Není to nebezpečné ale je to nepříjemné. Praskliny jsou dlouhé přes celou přehradu a několikrát nám to ruplo přímo mezi nohama. Teď už led nepraská protože se rozpínavost vyrovnává v těch trhlinách které už se vytvořily. Navíc je tam sníh, takže to není ani vidět. V současné chvíli by led udržel i auto.

  6. To si moc nedokazu predstavit, nezazila sem. Ale pekne dekuju za ruply led pod nohama

  7. Radim Adámek napsal:

    Ale on nepraská pod naší váhou právě naopak on praská protože je tlustý a rozpíná se. Dneska je už led vytlačený na krajích tak o 2 metry výš než je voda. Ale rány to byly jako z kosmu, nepopsatelné prdy. Jedna za druhou, s magickou ozvěnou.

  8. Radim Adámek napsal:

    Právě pro ty trhliny se tam teď blbě bruslí, některé jsou 2cm široké některé méně ale zapadavaji do toho brusle

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *