LETÍME DO STŘEDNÍ AMERIKY

COSTA RICA #1

I tentokrát letíme na lehko a máme v batohu jen pár triček. Navíc že jsme vyhráli cestovatelské Bingo. Emergency seat u nouzového východu. Kdo cestuje často ví, že tohle je to nejlepší co vás může v economy třídě potkat. 10 hodin s nataženýma nohama To se opravdu nepovede vždy.

A musím říct, že ani jídlo nebylo špatné. 20 řada hned za busines class je garance toho, že stevard k vám dorazí jako první a máte si z čeho vybrat. Po loňském debaklu s United a kyselou rajčatovou pastou je to příjemná změna. Podával se přírodní kuřecí řízek se smetanovou zálivkou, rýží a blanšírovanou mrkví s hráškem. Chutné dobré a k tomu pár mističek navíc.

Čeká nás 2 hodinový přestup v Montrealu a 6 hodinový let do střední Ameriky. Máme už za sebou 7 časových pásem, tak uvidíme, jak se to na nás podepíše.1 noc jsme si pro jistotu vzali apartmán, protože nehodlám v 22 hodin jezdit po San José, a hledat nějaký spot na spaní. Na to budeme mít celé 2 týdny.

Jen jsem zvědav, jak se domluvíme s Patricií, která neumí slovo anglicky. Ale ono to vždycky nějak jde. Na Réunionu jsme večer také pozdě večer dorazili k Joel a přes naprostou absenci francouzštiny jsme se nakonec domluvili. Dokonce nám nakreslila krásnou mapku kudy se dostaneme na autobus a jak si koupíme lístek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *